11.11.2023 tarihinde, "Geleceğe Nefes, Cumhuriyete Nefes" kampanyası çerçevesinde, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'ne Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz katıldı. Bu anlamlı günde yapılan etkinlik, ilimiz Boztepe kara yolu 3. kilometredeki alanda düzenlendi. Etkinlikte, Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan müzik dinletisi gerçekleştirildi. Saat 11.11'de gerçekleştirilen ağaç dikim töreni, stantların gezilmesi ve doğa yürüyüşü ile devam etti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, etkinlik kapsamında dikilen her bir fidanın geleceğe nefes olacağını belirterek, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinliklerine katılan Fakültemiz öğretim elemanlarına ve öğrencilerimize teşekkür etti.