Fakültemiz deneyim paylaşımı etkinlikleri kapsamında öğrenci kalite temsilcilerimiz ile Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci kalite temsilcileri bir araya geldi. 17.11.2023 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe, her iki Fakültenin öğrenci kalite temsilcileri, Dekan Yardımcıları, öğrenci kalite temsilcisi sorumluları ve Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk katıldı. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar ile Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şenol Afacan'ın koordine ettiği etkinlikte, öğrenci kalite temsilcileri yapmış oldukları çalışmaları sunarak, tanışma fırsatı elde ettiler.


Deneyim paylaşımı etkinliği ilk olarak, Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk'ün açılış konuşması ile başladı. Ekrem Öztürk konuşmasına kalite çalışmalarına öğrencilerin katılımı konusunda yapılan çalışmaları açıklayarak başladı. Ardından Üniversitemizin geçirmiş olduğu dış değerlendirmeleri hatırlatarak, odak grup olarak öğrenci görüşmelerinin öneminden bahsetti. Memnuniyet Yönetim Sisteminin öneminden de bahseden Ekrem Öztürk bundan sonraki süreçte bu deneyim paylaşımı ve kıyaslama çalışmalarının farklı birimler arasında da yapılacağını belirtti. 


Fakültemiz Kalite Elçisi Saniye Zehra Teltik, kalite çalışmalarına nasıl başladığını, aldığı eğitimleri ve Fakültemizde yapılan çalışmaları açıkladığı bir konuşma yaptı. Kalite çalışmalarında elde ettiği tecrübeleri paylaştıktan sonra Fakültemiz öğretim elemanlarına teşekkür etti.


Daha sonra Fakültemiz Kalite Elçisi Yardımcısı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrenci kalite temsilcisi Hatice Büyükbozkoyun söz alarak kalite çalışmalarına nasıl başladığını, aldığı eğitimleri ve Fakültemizde yapılan çalışmaları açıkladığı bir konuşma yaptı. Akademik Genel Kurul Toplantımızda kendisine takdim edilen teşekkür belgesini göstererek, Fakültemizin öğrenci kalite temsilcilerine verdiği önemi vurguladı.


Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrenci kalite temsilcisi Yasin Tutum ise dış değerlendirici olma konusunda katılımcılara bilgiler verdi. YÖKAK tarafından düzenlenen eğitimlere nasıl katıldığını, hangi belgeleri aldığını ve dış değerlendirme sürecinin nasıl olduğu konusunda bilgiler aktardı. 


Deneyim paylaşımı etkinliği, Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci kalite elçisi Kübra Çekiç'in konuşmasıyla devam etti. Kübra Çekiç Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi'nde kalite çalışmalarına nasıl başladığını ve yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. 


Etkinliğin sonunda  Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanları tarafından kısa bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. 


Hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından "Öğrenci Kalite Temsilcileri Buluşuyor" isimli deneyim paylaşımı etkinliği sona erdi. Etkinliğe katılan Fakültemiz ve Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci kalite temsilcilerine, açılış konuşması yapan Üniversitemiz Kalite Yönetim Koordinatör Yardımcısı Ekrem Öztürk'e, öğrenci kalite elçileri birim sorumlusu Arş. Gör. Hilal Mert'e ve müzik dinletisi ile etkinliğe renk katan katılımcılara teşekkür ediyoruz.