Üniversitemizde uygulanmakta olan ISO 9001:2015 KYS İç Değerlendirme Saha Ziyaretlerinin 27 Kasım-01 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılması planlandı. Bu kapsamda, 29.11.2023 tarihinde Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünün belirlediği iç değerlendiriciler tarafından Fakültemize İç Değerlendirme ziyareti yapıldı. Fakültemiz Dekanlık Toplantı Slonunda gerçekleştirilen iç değerlendirme ziyaretine Fakültemiz yönetimi, kalite komisyonu üyeleri, birim kalite sorumluları, idari personellerimiz ve öğrenci kalite temsilcilerimiz katıldı. İç değerlendirici olarak Doç. Dr. Emine Şener, Uzman Fatih Musab Yılmaz ve Öğrenci Kalite Temsilcisi Burak Büyük tarafından gerçekleştirilen ziyaret, odak grup görüşmeleri ile tamamlandı.

Yapılan değerlendirme görüşmelerinde; Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi üzerinden yapılan kontroller, kanıtların girilmesi, Mamnuniyet Yönetim Sistemine gelen bildirimler, memnuniyet sonuçları, paydaş ilişkileri, yapılan etkinlikler ve araştırma-geliştirme faaliyetleri iç değerlendiricilere gösterildi. Fakültemiz Kalite Komisyonu üyelerinin de kalite yönetim sistemine yönelik görüş ve önerilerini dinleyen iç değerlendirme ekibi, öğrenci kalite temsilcileri ile ayrıca görüşme yaptı. Fakültemizin yakın zamanda program akreditasyonu sürecinden geçmesinin önemli olduğu, değerlendirme ekibi tarafından ayrıca vurgulandı. Karşılıklı görüş alış-verişinin ardından 2023 Yılı İç Değerlendirme Toplantısı sona erdi.