Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Fakültemiz işbirliği ile düzenlenen "Süreç Odaklı Eğitim Seminerine" Fakültemiz öğretim üyesi katılarak destek verdi. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Kuzu, Boztepe ilçesinde görev yapan öğretmenlere yönelik süreç odaklı ölçme ve değerlendirme konusunda seminer verdi. Boztepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Dağıstan’ın da katıldığı seminer sonunda, Ahmet Dağıstan tarafından Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Kuzu'ya plaket verildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından etkinlik sona erdi. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Yasemin Kuzu'ya öğretmenlere yönelik düzenlenen bu önemli seminerine katıldığı için teşekkür ediyoruz.