11.12.2023 tarihinde, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Yusuf Ziya Olpak ve Doç. Dr. Hamza Yakar ve fakülte sekreterimiz Selçuk Özdaş tarafından, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi  Anabilim Dalına Profesör olarak atanan Prof. Dr. Mustafa Erdem'e ve  Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi Anabilim Dalına Profesör olarak atanan Prof. Dr. Ferdağ Kahraman Aksoyak'a tebrik ziyareti gerçekleştirildi.

Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Profesör kadrolarına atanan öğretim üyelerimize başarılar dileyerek, öğretim üyelerimizin Fakültemiz ve Üniversitemiz adına bundan sonraki süreçte de önemli çalışmalar yapacaklarına inandığını belirtti. Prof. Dr. Mustafa Erdem  ve  Prof. Dr. Ferdağ Kahraman Aksoyak ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek fakülte yönetimine teşekkür ettiler.