Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencileri "Şiir Dünyasında Psikoloji" isimli etkinlik düzenledi. 13.12.2023 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe, öğrencilerimiz ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim elemanları katıldı.

Fakültemiz öğrencileri tarafından kurulan Ahi Evran PDR Topluluğu öncülüğünde düzenlelen etkilikte öğrenciler, kendi seçtikleri şiirler hakkında psikoloji ile ilişkisine dair kısa açıklamaları paylaşıldıktan sonra şiirlerini okudular. Etkinlik sonunda, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencilerinden oluşan bir ekip ile müzik dinletisi yapıldı. Şiir ve psikolojiyi birleştiren bu önemli etkinliği düzenleyen Ahi Evran PDR Topluluğu üyeleri ve öğretim elemanlarımıza teşekkür ediyoruz.