20.12.2023 tarihinde, Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman tarafından Üniversitemiz personel ve öğrencilerine yönelik Üniversitemiz Kongre Merkezi, Neşet Ertaş Salonunda "Başarıya Giden Yolda Zaman Yönetimi" konulu eğitim semineri verildi.

Seminere Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Refik Balay’ın yanı sıra Eğitim Fakültesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İslamî İlimler Fakültesi öğretim üyeleri ile fakülte ve yüksekokullardan öğrenciler katılmıştır. Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman'a vermiş olduğu eğitim seminerinden dolayı teşekkür ediyoruz.