Fakültemizde 2024 yılı etkinlikleri, tanıtım etkinliği ile başladı. 05.01.2024 tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda, Fatımatüz Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldığı bir tanıtım etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe, Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar ile fakültemiz öğrencileri katıldı. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar lise öğrencilerine kısa bir konuşma yaparak, tanıtım etkinliğinin içeriği hakkında bilgiler verdi. 


Tanıtım etkinliğinde ilk olarak, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Araş. Gör. Sevil Esma Tunç tarafından lise öğrencilerine Fakültemiz hakkında  genel bilgilerin yer aldığı tanıtım sunusu paylaşıldı. Tanıtım sunusunda Fakültemiz personel sayıları, programlarımız, öğrenci sayılarımız, fiziki mekenlarımız, derslik ve laboratuvarlarımız, kalite faaliyetlerimiz, öğrenci memnuniyet sonuçları ve yapılan bazı etkinlikler paylaşıldı. Ardından Fakültemiz Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 1. sınıf öğrencileri Zeynep Akyüz ile Sefa Nur Karaer ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 1. Sınıf öğrencisi Esma Nur Aslan, lise öğrencilerine bölümlerini tanıtan kısa bilgilendirici konuşmalar yaptı. Fakültemiz öğrencileri konuşmalarında, kendi programlarını tanıtarak Fakültemiz imkanlarından bahsettiler. 


Etkinlik, Fakültemiz laboratuvarları ve dersliklerinin gezilmesiyle devam etti. Fen Bilgisi ve Bilgisayar Loboratuvarları, derslikler, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Uygulama Dersliği, Matematik Eğitimi Uyulama Dersliği lise öğrencilerine gezdirildi. Tanıtım etkinliği, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.  


Fatımatüz Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi son sınıf öğrencilerine Fakültemizi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Ayrıca etkiniğe katılan Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Araş. Gör. Sevil Esma Tunç'a ve Fakültemiz Matematik Eğitimi Anabilim Dalı 1. sınıf öğrencileri Zeynep Akyüz ile Sefa Nur Karaer'e ve Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 1. Sınıf öğrencisi Esma Nur Aslan'a teşekkür ediyoruz.