Fakültemiz 2024 yılı eğitsel etkinlikleri kapsamında, materyal sergisi gerçekleştirildi. Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalında "Erken Çocuklukta Sanat Eğitimi" dersi kapsamında, Dr. Öğr. Üyesi Şule Alıcı danışmanlığında Okul Öncesi öğretmen adayları tarafından oluşturulan ürünler “Yaratıcı Sanat Ürünleri Çocuklarla Buluşuyor-II”  adlı sergide, Fakültemiz zemin kat öğrenci girişinde sergilendi.

Sergiyi Fakültemiz öğrencileri, öğretim elemanları ve ilimizdeki farklı okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim gören öğrenciler ve onların öğretmenleri gezdi. Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri, hazırlamış oldukları materyalleri sergiyi gezen katılımcılara tanıtarak materyaller hakkında bilgiler verdi. Serginin hazırlanmasında emek harcayan  Dr. Öğr. Üyesi Şule Alıcı'ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.