Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, "Eğitim Fakülteleri Sorunları ve Çözümleri" isimli çalıştaya katıldı. 18 Ocak 2024 tarihinde, İstanbul Aydın Üniversitesi Toplumsal Araştırmalar ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen Cumhuriyetimizin 100. yılında öğretmen yetiştiren yükseköğretim kurumları ile ilgili çalıştayların ilkinde, Eğitim Fakülteleri gündeme alındı. Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Kültür Üst Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Özyılmaz’ın başkanlığında toplanan çalıştay, sorunlar ve çözüm önerileri olmak üzere iki oturum şeklinde gerçekleştirildi. Alanında uzman akademisyenlerin katkılarıyla oldukça verimli geçen çalıştaya Üniversitemizi temsilen katılan Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman'a teşekkür ederiz.