Fakültemiz ile ilimizdeki okullar arasında paydaş ziyaretleri devam ediyor. 08.02.2024 tarihinde, Kırşehir Bil Koleji Kampüs Müdürü Yasin Haboğlu ve Bil Kolejleri İlkokul ve Anaokul Koordinatörü Emine Börühan, Fakültemiz dekanlığını ziyaret etti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ve Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hamza Yakar ile görüşen Kırşehir Bil Koleji yöneticileri, yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ise ziyaretten duyuduğu memnuniyeti dile getirerek, Fakültemiz eğitim-öğretim faaliyetleri ve toplumsal katkı faaliyetleri hakkında genel bilgiler paylaştı. Ardından yeni dönemde Fakültemiz ile Kırşehir Bil Koleji işbirliğinde yapılabilecek ortak faaliyetler görüşüldü.

Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi. Kırşehir Bil Koleji Kampüs Müdürü Yasin Haboğlu'na ve Bil Kolejleri İlkokul ve Anaokul Koordinatörü Emine Börühan'a Fakültemize yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür ediyoruz.