Fakültemiz paydaş ilişkileri kapsamında, ilimizde yer alan kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda, 20.02.2024 tarihinde Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen etkinliğe eğitmen olarak katıldı.  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  tarafından düzenlenen etkinlikte Doç. Dr. Önder Baltacı, "Çocuk ve Oyun" başlıklı bir eğitim verdi. Eğitime il müdürlüğünün farklı birimlerinde çalışan Psikolojik Danışmanlar, Psikologlar, ilgili meslek elemanları ve Sevgi Evlerinde çalışan bakım personelleri katıldı. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Önder Baltacı'ya verdiği eğitimden dolayı teşekkür ederiz.