28.03.2024 tarihinde Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda, İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantı, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay başkanlığında birim çalışan temsilcileri; idari, personel ve mali işler görevlisi; bölüm çalışan temsilcileri ve İş Sağlığı ve Güvenliği Risk Değerlendirme Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu toplantısında Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yönetmelikteki hususları açıklayarak, Fakültemizde yapılması gereken çalışmalar ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu'nun bundan sonraki süreçte yapacağı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ardından süresi dolan ve göreve yeni başlayan Fakültemiz çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği temel eğitimlerine katılımlarını arttırmak için yapılması gerekenler görüşüldü. Kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.