29.05.2024 tarihinde, kampüs alanı içerisinde Sosyal Bilgiler Anabilim Dalı öğrencilerine yönelik bir ekskürsiyon düzenlendi. Ekskürsiyona diğer fakültelerden de az sayıda katılımlar oldu. Ekskürsiyon kapsamında, Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sencer Sayhan tarafından öğrencilere Bitki Coğrafyası hakkında bilgiler verilerek uygulamalı tanıtımlar yapıldı.

Ekskürsiyon
kapsamında, kampüs alanının tamamı yürüyerek tarandı ve ot, çalı ve ağaç formundaki değişik bitki cins ve türleri, katılan öğrencilere detayları ile anlatılıp tanıtımı yapıldı. Daha sonra, her bir bitki cins ve türü öğrenciler tarafından fotoğraflanarak kayıt altına alındı. Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Sencer Sayhan'a öğrencilerimize yönelik düzenlediği etkinlik için teşekkür ediyoruz.