Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Dalı öğrencileri tarafından köy okuluna materyal desteği sağlandı. Birleşmiş Milletlerin sürdürülebilir kalkınma amaçları kapsamında yer alan nitelikli eğitim hedefleri misyonu çerçevesinde, koordinatörlüğünü Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Bayram Tay ile Dr. Öğr. Üyesi Murat Baş'ın yaptığı ve öğrenciler tarafından hazırlanan materyaller, Boztepe ilçesine bağlı Yenidoğanlı Köyü’nde bulunan Yenidoğanlı İlkokuluna teslim edildi.

Eğitim materyalleri, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı
boyunca Sosyal Bilgiler dersi ile Matematik Öğretimi dersi kapsamında, sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri tarafından hazırlandı. Ayrıca öğretim üyelerimiz danışmanlığında, öğrencilerimiz tarafından Yenidoğanlı İlkokulu’nda hazırlanan materyallerin konulmasıyla "Matematik Dersliği" ve "Sosyal Bilgiler Dersliği" oluşturuldu. Köy okuluna yapılan ziyartete, aynı zamanda gün boyunca öğrenciler ile eğitsel etkinlikler yapılarak öğrencilerimiz ile köy okulu öğrencileri buluşturuldu. Bu önemli etkinliği koordine eden Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Bayram Tay'a, Dr. Öğr. Üyesi Murat Baş'a ve sınıf öğretmenliği 3. sınıf öğrencilerine teşekkür ediyoruz.