Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Şule Alıcı’nın öncülüğünde 3. sınıf öğrencilerinden; Fatma Altan, Rahile Bulut, Arzu Sultan Külüm, Tuğba Kaçuş, Dilek, Çelik, Ayşe Betül Tekin, Işıl Kalaoğulları, İclal Dilara Bostancı ve Zülal Araz'ın gerçekleştirdiği Sürdürülebilirlik Haftasının 31 Mayıs 2024 tarihindeki son gününde, Eğitim Fakültesi binasının çevresine fidan dikimi yapıldı. Programın son gününde yer alan ağaç dikimi etkinliği, öğrencilerimiz tarafından Fakültemiz binasının çevresinde gerçekleştirildi. Ağaç dikimi etkinliği ile 27-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Sürdürülebilirlik Haftası" etkinlikleri sona erdi. "Sürdürülebilirlik İçin Eğitimde Dönüşümün Anahtarı: Farkındalık, İşbirliği ve Eyleme Geçme" adlı sürdürebilirlik haftası etkinliklerini gerçekleştiren Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı 3. sınıf öğrencilerine ve onlara danışmanlık yapan Doç. Dr. Şule Alıcı’ya teşekkür ediyoruz.