10.05.2024 tarihinde, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cemalettin İpek tarafından "Emeklilik ve Uyum" isimli seminer etkinliği gerçekleştirildi. Seminer etkinliği, Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü (PDRMER) koordinatörlüğünde çevrim içi olarak düzenlendi. Emeklilik ve uyum konusunun ele alındığı seminerde, öğrenciler sorularıyla katılım gösterdiler. Moderatörlüğünü Ahi PDRMER Müdürü Doç. Dr. Davut Aydın ve Müdür yardımcıları Doç. Dr. Evren Erzen ile Dr. Öğr. Üyesi Umay Bilge Baltacı'nın gerçekleştirdiği yayının tekrarı Ahi PDRMER Youtube sayfasında yayındı. Paydaşımız olan Ahi PDRMER'e ve Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Cemalettin İpek'e bu semineri düzenledikleri için teşekkür ediyoruz.