Fakültemiz ile dış paydaşları arasında yapılan işbirliği kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Bu amaçla düzenlenen, "Veli Okulu" etkinlikleri kapsamında, "Aile İçi İletişim ve Sosyal Medya Bağımlılığı" konusunda velilere yönelik seminer düzenlendi. 6.6.2024 tarihinde, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Davut Aydın ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Evren Erzen tarafından velilere yönelik genel katılımlı bir seminer verildi. Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Davut Aydın'a ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Evren Erzen'e, paydaşlarımıza yönelik düzenlenen seminere katılarak bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için teşekkür ediyoruz.