Fakültemizi dereceyle bitiren 2024 Yılı mezunlarımız belirlendi. 2024 yılında, sekiz yarıyıl üzerinden alınan akademik başarı puanı ortalamasına göre, Fakültemizde  aynı anabilim dalında öğrenimini tamamlayan dördüncü sınıf öğrencilerimiz, kazandıkları yüksek not ortalamalarıyla dereceyle mezun oldular.

- 3,85 not ortalamasıyla Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Özge Dinçer "Fakülte Birincisi" olarak mezun olmaya hak kazandı.
- 3,77 not ortalamasıyla Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Büşra Kaymak "Fakülte İkincisi" olarak mezun oldu.
- 3,76 not ortalamasıyla Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Aybike Ezer "Fakülte Üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olmaya hak kazandı.


Fakültemizi üstün gayret ve çalışmaları sonucu dereceyle bitiren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini temenni ederiz. Fakültemiz 2024 yılı mezunlarını tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.