Fakültemiz programlarının akreditasyon hazırlıkları devam ediyor. Bu kapsamda, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği  (EPDAD) tarafından çevrim içi olarak düzenlenen VI. Akreditasyon Hazırlık Eğitimi Çalıştayı'na Fakülte Akreditasyon Koordinatörü olan Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Hamza Yakar ile Fakültemiz Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Akreditasyonu Koordinasyon Birimi ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği Akreditasyonu Koordinasyon Birimi üyeleri katıldı. 27.06.2024 tarihinde düzenlenen çalıştaya Akreditasyonu Koordinasyon Birimi üyesi olarak Prof. Dr. Tekin Çelikkaya, Doç. Dr. Okan Kuzu, Doç. Dr. Büşra Kartal, Dr. Öğr. Üyesi Durdane Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Zekiye Morkoyunlu ve Arş. Gör. Hilal Mert katıldı.

Çalıştayın sabah oturumlarında, EPDAD ve akreditasyon hakkında bilgiler verildi. Ardından saha ziyareti, öz değerlendirme raporunun hazırlanması, standart alanlarının tanıtılması ve soruların alınmasıyla sabah oturumları tamamlandı. Öğleden sonraki oturumlarda ise gruplara ayrılarak örnek bir rapor yazım süreci gerçekleştirildi. Son olarak, sürece yönelik soruların cevaplandırılması ile çalıştay sona erdi. Çalıştayda akretitasyon saha ziyaret süreci, ara değerlendirme ve gelişim raporu hazırlama konularında da bilgilendirmeler yapıldı.