2023-2024 eğitim-öğretim yılı Mezuniyet Töreni 29.06.2024 tarihinde, Fakültemiz bahçesinde öğretim elemanları, veliler ve mezunlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. 2024 yılı Mezuniyet Töreni, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.
   

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı’ndan mezun olan Özge Dinçer “fakülte birincisi” olarak konuşmasını yaptı. 3,85 not ortalaması ile, fakülte birincisi derecesiyle mezun olan Özge Dinçer, aynı zamanda lisans düzeyinde Üniversitemiz genelinde de ikinci olarak dereceyle mezun olma başarısı elde etti. Özge Dinçer konuşmasında, eğitim-öğretim hayatından kesitler aktararak, Anabilim Dalındaki öğretim elemanlarına, kendisine destek olan arkadaşlarına ve ailesine teşekkür etti.


Daha sonra, Fakültemiz Dekan vekili Doç. Dr. Hamza Yakar tarafından açılış konuşması yapıldı. Doç. Dr. Hamza Yakar konuşmasında mezunlarımıza, velilere ve öğretim elamanlarımıza teşekkür ederek, mezunlarımıza başarılar diledi. 4 yıllık eğitim öğretim sürecinde, mezun olan öğrencilerimizin Fakültemiz süreç ve faaliyetlerine destek verdiklerini vurgulayarak, mezunlarımızın bundan sonraki hayatlarında da başarılı olacaklarına inandığını dile getirdi.


Son olarak, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Şimşek tarafından bir konuşma yapıldı. Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, Üniveristemiz ve Fakültemiz mezun istatistiklerini vurgulayarak mezuniyetin önemine dair açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Hüseyin Şimşek velilere seslenerek öğrencilerimizi artık ailelerine emanet ettiğimizi belirtti. Daha sonra, öğretim elemanlarımıza seslenerek öğretmenlik mesleğinin önemi üzerinde durdu. Son olarak, mezunlarımıza seslenerek mezunlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.  Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, 2024 yılı Mezuniyet Töreninin hazırlanmasında destek veren idari personelimize ve tüm görevlilere teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.  


2024 yılı Mezuniyet Töreni, dereceye giren öğrencilerimize ödül ve belge takdimiyle devam etti. İlk olarak, Fakülte genelinde, ardından Anabilim Dallarında dereceye giren öğrencilerimize ödül ve belge takdimi yapıldı.


Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencileri; 3,85 not ortalaması ile, "fakülte birincisi" derecesiyle mezun olan Özge Dinçer; 3,77 not ortalaması ile, "fakülte ikincisi" derecesiyle mezun Büşra Kaymak Sanık; 3,76 not ortalaması ile "fakülte üçüncüsü" derecesiyle mezun olan Aybike Ezer. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz.


Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı

3,68 not ortalaması ile “Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Hasan Emre Karakaya; 3,36 not ortalaması ile “Anabilim Dalı  ikincisi" olarak dereceyle mezun olan Sinem Cırdı; 3,32 not ortalaması ile “Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Tuğbanur Bulut. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz.


Matematik Eğitimi Anabilim Dalı


3,64 not ortalaması ile “Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Kerim Pınartaşı3,60 not ortalaması ile “Anabilim Dalı ikincisi" olarak dereceyle mezun olan Burcu Burçin Şirin; 3,59 not ortalaması ile “Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Aleyna Babur. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz.

Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı

3,67 not ortalaması ile “Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Hatice Tuğçe Korkutan3,66 not ortalaması ile “Anabilim Dalı ikincisi" olarak dereceyle mezun olan Gizem Elmas; 3,63 not ortalaması ile “Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Büşra Arıcı. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz. 


Sınıf Eğitimi Eğitimi Anabilim Dalı

3,70 not ortalaması ile “Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Dönüş Eynül Koçyiğit3,62 not ortalaması ile “Anabilim Dalı ikincisi" olarak dereceyle mezun olan Çağlar Taşkın; 3,61 not ortalaması ile “Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan öğrencilerimiz Nursima Kıymacı ve Osman Yasin Şıvgın. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz. 


Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı

3,85 not ortalaması ile, " Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Özge Dinçer; 3,77 not ortalaması ile, " Anabilim Dalı ikincisi" olarak dereceyle mezun Büşra Kaymak Sanık; 3,76 not ortalaması ile " Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Aybike Ezer. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz.  


Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı

3,50 not ortalaması ile “Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Kübra Kaya3,48 not ortalaması ile “Anabilim Dalı ikincisi" olarak dereceyle mezun olan öğrencilerimiz Kübra Göv ve Nilgün Çelik; 3,46 not ortalaması ile “Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Elif Avcı. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz. 


Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı

3,45 not ortalaması ile “Anabilim Dalı birincisi" olarak dereceyle mezun olan Rukiye Durmuş3,41 not ortalaması ile “Anabilim Dalı ikincisi" olarak dereceyle mezun olan Merve Ünal; 3,38 not ortalaması ile “Anabilim Dalı üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Beyza Nur Kaya. Mezunlarımızı tebrik ediyoruz. 


Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Rüveyda Nur Garip’in sunuculuğunu yaptığı 2024 yılı Mezuniyet Töreni, öğretmen yemininin okunması ve mezunlarımızın kep atmalarıyla sona erdi.

2024 yılı Mezuniyet Töreni’nde görev alan; Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Arş. Gör. Dildar Özaslan’a, Temel Eğitim Bölümü, Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Seda Sarıtaş’a, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Rüveyda Nur Garip’e, Fakülte Sekreterimiz Selçuk Özdaş ile idari personlelerimiz ve tüm görevlilerimize teşekkür ediyoruz. Fakültemiz 2024 yılı mezunlarının hepsini tebrik ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.