Fakültemizde sportif faaliyetler kapsamında, Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencilerinin bünyesinde faaliyetler yürüten Matematik Felsefesi ve Düşüncesi Topluluğu ile Cacabey Gençlik Merkezi’nin iş birliğinde, Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürünün de katılımıyla masa tenisi turnuvası düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvada, kıran kırana bir mücadele sergilendi. Turnuvaya katılan öğrencilerimizden Hande ÖZCAN, Mustafa ZENGİN, Yasin ERSUNGUR ve Haluk ÖZBEK yarı finale kaldılar.


Yarı final karşılaşmasının sonunda, Hande ÖZCAN ve Mustafa ZENGİN final maçı, Haluk ÖZBEK ve Yasin ERSUNGUR ise üçüncülük maçı oynamaya hak kazandılar. Müsabakalar sonunda, turnuva birinciliğini Hande ÖZCAN, ikinciliğini Mustafa ZENGİN, üçüncülüğünü Yasin ERSUNGUR ve dördüncülüğü Haluk ÖZBEK kazandı. Dereceye giren öğrencilere kupa, madalya ve hediyeler verildi. Turnuva birincisi Hande ÖZCAN’a ödüllerini Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Refik BALAY takdim etti.

Turnuva ikincisi Mustafa ZENGİN’e ödüllerini Kırşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Numan Nafiz ŞAHİN takdim etti.

Turnuva üçüncüsü Yasin ERSUNGUR’a ödüllerini Cacabey Gençlik Merkezi Müdürü Metin AKSOYAK takdim etti.

Turnuva dördüncüsü Haluk ÖZBEK’e ödüllerini ise Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Abdullah AYDIN takdim etti.

Fakültemiz paydaş ilişkileri kapsamında düzenlenen sprotif etkinliğin sonunda, tüm katılımcılarla bir hatıra fotoğrafı çekildi ve katılımcılara çeşitli ikramlar sunuldu. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Refik BALAY, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek bu gibi faaliyetlerin artaması temennisinde bulundu. Hem öğrenciler hem de etkinliği düzenleyen paydaş kurumlar, etkinlikten duyulan memnuniyeti dile getirerek benzer etkinliklerin tekrarlanması konusunda hem fikir olduklarını dile getirdiler.