01.12.2021 tarihinde, Dekanlık toplantı salonunda, Fakültemiz kalite komisyonu üyeleri ve öğrenci kalite temsilcilerinin katılımıyla kalite komisyonu dönem değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Fakültemiz kalite komisyonu dönem değerlendirme toplantısında ilk olarak, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Refik BALAY tarafından bir bilgilendirme ve açılış konuşması yapıldı. Prof. Dr. Refik BALAY konuşmasında, Fakültemizin yapmış olduğu kalite çalışmaları ve Kurumsal Akreditasyon Programı hazırlık çalışmaları hakkında kalite komisyonu üyeleriyle bilgiler paylaştı. Kalite Birim Yetkilisi Dr. Öğr. Üyesi Hamza YAKAR ise Kurumsal Akreditasyon Programı Hazırlıkları kapsamında, Fakültemizde yürütülen çalışmalar ve Kurumsal Akreditasyon Programı Ön Saha Ziyareti Raporuna yansıyan eksiklikler hakkında komisyon üyelerine bilgiler aktardı.

Daha sonra, Üniversitemiz Eğitimde Kalite Güvence Sistem Koordinatörlüğü, koordinatör yardımcısı ve Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK tarafından “Eğitimin PUKÖ Döngüsü” hakkında bir sunum gerçekleştirildi. Sunumunda Prof. Dr. Hüseyin ŞİMŞEK, Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında, eğitim-öğretim başlığı altında PUKÖ (Planla-Uygula-Kontrol Et-Önlem Al) döngüsünün nasıl açıklanacağı, AYDEP öğrenme yönetim sisteminin buradaki yeri ve kanıtlandırmanın nasıl yapılacağı konularında somut bilgiler paylaştı.

Son olarak kalite komisyonu üyelerinin görüş ve önerileri ile birim öğrenci kalite temsilcilerinin görüşleri alındı. Birim öğrenci kalite temsilcilerimizin sorduğu soruların cevaplandırılmasının ardından, 7-9 Aralık 2021 tarihleri arasında, Kurumsal Akreditasyon Programı değerlendirme takımı tarafından Üniversitemize yapılacak olan saha ziyereti öncesi, Fakültemiz kalite çalışmalarının ve KAP hazırlıklarının değerlendirildiği toplantı sona erdi.