Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2021 yılı akademik teşvik ödeneği değerlendirme tutanağı puan tablosuna göre, Fakültemizden 50 öğretim elemanının 2021 yılı akademik teşvik ödülü kazandığı, üniversitemiz web sayfasında ilan edildi.

Fakültemiz öğretim elemanlarının akademik çalışmalarını teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla, Fakülte yönetimi olarak her yıl düzenlediğimiz akademik teşvik ödül töreni 21.02.2022 tarihinde düzenlendi. Fakültemizde, akademik teşvik birincilik ödülü, 2021 yılı akademik teşvik puanı en yüksek olan ve Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tufan Aytaç’a verildi. 2021 yılı akademik teşvik ikincilik ödülü aynı puanı paylaşan Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ayfer Şahin, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tekin Çelikkaya ve Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Arş. Gör. Dr. Hüseyin Ateş’e takdim edildi. Son olarak 2021 yılı akademik teşvik üçüncülük ödülü ise Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ümit Demiral’a verildi.


Öğretim elmanlarımıza teşekkür belgelerini takdim eden Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, dereceye giren hocalarımıza teşekkür ederek, her yıl düzenlediğimiz bu törenlerin devam edeceğini ve Fakültemizde akademik teşvikten yararlanacak olan öğretim elemanı sayısının artması temennisinde bulundu. Fakülte yönetimi olarak akademik teşvikten yaralanan ve yüksek puan alarak dereceye giren öğretim elemanlarımızı tebrik ediyoruz.