22.02.2022 tarihinde Eğitim Bilimleri Bölümü Toplantı Salonunda, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, bölüm başkan yardımcıları, anabilim dalı başkanları ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Bölüm akademik kurulu toplantısında Eğitim Bilimleri Bölüm başkanı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek tarafından bir açılış konuşması yapıldı. Prof. Dr. Hüseyin Şimşek, bölüm akademik kurul toplantısının gündemini açıklayarak, 2022 yılında planlanan kalite çalışmaları ve eğitim-öğretim faaliyetlerinin verimli geçmesi temennisinde bulundu. Ardından bölüm kalite çalışmalarında yer alan faaliyetleri hatırlatarak, anabilim dalı başkanları ve öğretim elemanlarının kalite çalışmalarına katılmlarının önemli olduğunu belirtti.

Toplantıda daha sonra, Eğitim Bilimleri Bölüm başkan yardımcısı Doç. Dr. Menderes Ünal tarafından 2021-2022 Bahar Yarıyılı ders dağılımları hakkında bilgiler verildi. Ardından, Eğitim Bilimleri Bölüm başkan yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Tarık Başar tarafından bölüm kalite çalışmaları kapsamında 2022 yılında belirlenen performans hedefleri ve kalite faaliyet planları Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi üzerinden katılımcılara gösterildi.


Toplantıda son olarak Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Şimşek tarafından 2021 yılı içerisinde en çok atıf alan, en çok kitap yazan ve en yüksek akademik teşvik puanına sahip olan öğretim elemanlarına teşekkür belgesi takdim edildi. Bu kapsamda 2021 yılı içerisinde en çok atıf alan Eğitim Bilimleri Bölümü Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Evren Erzen’e, en çok kitap yazan Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Halit Ertuğrul’a ve en yüksek akademik teşvik puanına sahip olan Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tufan Aytaç’a teşekkür belgesi verildi. Anabilim Dalı Başkanlarının ve öğretim elemanlarının görüşlerinin alınmasından sonra toplantı sona erdi.