Üniversitemiz tarafından 15 Mart 2022 tarihinde, geçtiğimiz yıl yaptıkları akademik çalışmaların değerlendirilmesi sonucu dereceye giren öğretim elemanlarının ödül ve belgelerinin takdim edildiği “2021 Yılı Akademik Başarı Ödül Töreni” gerçekleştirildi. Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törene Rektörümüz Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitemiz rektör yardımcıları, akademik ve idari birimlerimizin yöneticileri ile çok sayıda akademisyen ve davetli katıldı. Ödül töreninde; “Genç Bilim İnsanı” ve “Bilim Teşvik” kategorilerinde; Fen-Mühendislik Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Sosyal, Beşeri ve Spor Bilimleri ile Güzel Sanatlar alanında ödül almayı hak eden akademisyenlere ödül ve belgeleri Rektörümüz tarafından takdim edildi.


Sosyal, Beşeri ve Spor Bilimleri alanında Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ayfer Şahin ve Eğitim Bilimleri Bölümü Hayat Boyu Öğrenme ve Yetişkin Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Sultan Selen Kula ödül almaya hak kazandı. 2021 Yılı Genç Bilim İnsanı kategorisinde ise Sosyal, Beşeri ve Spor Bilimleri alanında Matematik ve Fen Bilmleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Hüseyin Ateş ödül almaya hak kazandı.


2021 Yılı Akademik Başarı Ödül Töreninde ödül alamaya hak kazanan Fakültemiz öğretim elemanlarını tebrik eder, bundan sonra yapacakları çalışmalarda başarılar dileriz.