06.09.2022 tarihinde, Fakültemiz Dekanlık Toplantı Salonunda, Fakülte yönetimi ile bölüm ve anabilim dalı başkanlarımızın katılımıyla 2022-2023 Güz Yarıyılı eğitim-öğretim yılı hazırlık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf Ziya Olpak, Doç. Dr. Hamza Yakar, bölüm  ve anabilim dalı başkanlarımız katıldı. 


2022-2023 Güz Yarıyılı eğitim-öğretim yılı hazırlık toplantısında; ders programı hazırlıklarının tamamlanması, oryantasyon programı hazırlıklarının görüşülmesi, Öğretmenlik Uygulaması ders dağılımları hakkında bilgilendirmelerin yapılması, öğrenci danışmanlık saati uygulaması hakkında bilgilendirme yapılması, Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi veri girişlerinin hatırlatılması,öğrenci kalite temsilciliklerinin güncellenmesi ve eğitim-öğretim faaliyetleriyle ilgili diğer hususların görüşülmesi konularında görüş alış verişinde bulunuldu. 


Toplantı sonunda bölüm ve anabilim dalı başkanlarımızın görüş ve önerileri alındı. Son olarak, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay, 2022-2023 Güz Yarıyılı eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimiz ve öğretim elemanlarımız için başarılı ve verimli geçmesi temennisinde bulundu.