Fakültemizi dereceyle bitiren 2023 Yılı mezunlarımız belirlendi. Bu yıl, sekiz yarıyıl üzerinden alınan akademik başarı puanı ortalamasına göre, Fakültemizin iki farklı Anabilim Dalında öğrenimini tamamlayan dördüncü sınıf öğrencimiz, kazandıkları yüksek not ortalamalarıyla dereceyle mezun oldular.

- 3.83 not ortalamasıyla Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Beyzanur Kuru "Fakülte Birincisi" olarak mezun olmaya hak kazandı.

- 3,82 not ortalamasıyla Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Esra Nihlenur Şen "Fakülte İkincisi" olarak mezun oldu.

- Son olarak Fakülte üçüncülüğünü aynı not ortalamasına sahip iki öğrencimiz paylaştı.3,77 not ortalamasıyla Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Neşe İltar ve Eğitim Bilimleri Bölümü, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğrencisi Esra Şimşek "Fakülte Üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olmaya hak kazandı.

Fakültemizi üstün gayret ve çalışmaları sonucu dereceyle bitiren öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devam etmesini temenni ederiz. Fakültemiz 2023 yılı mezunlarını tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.