Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2023 yılı akademik teşvik ödeneği değerlendirme tutanağı puan tablosuna göre, 2023 yılında Fakültemizden 54 öğretim elemanının akademik teşvik ödülü kazandığı belirlenmiştir. Fakültemiz öğretim elemanlarının akademik çalışmalarını teşvik etmek ve ödüllendirmek amacıyla, Fakülte yönetimi olarak her yıl düzenlediğimiz akademik teşvik ödül töreni gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay'ın öncülüğünde gerçekleştirilen ödül törenine, dereceye giren öğretim elemanlarımız katıldı.


Fakültemizde, akademik teşvik birincilik ödülü 2023 yılı akademik teşvik puanı en yüksek olan Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Okan Kuzu'ya verildi. 2023 yılı akademik teşvik ikincilik ödülü, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Tezcan Kartal'a verildi. Son olarak, 2023 yılı akademik teşvik üçüncülük ödülü ise Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tufan Aytaç'a verildi. Dereceye giren öğretim üyelerimizi elde ettikleri başarı nedeniyle tebrik eder, ilerleyen yıllarda yapacakları bilimsel çalışmaların devam etmesini temenni ederiz.

Doç. Dr. Okan KUZU
2023 Yılı Akademik Teşvik  Birincilik Ödülü


Doç. Dr. Tezcan KARTAL
2023 Yılı Akademik Teşvik  İkincilik Ödülü
 
 

Prof. Dr. Tufan AYTAÇ
2023 Yılı Akademik Teşvik  Üçüncülük Ödülü
  
 

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi 2023 yılı akademik teşvik ödeneği değerlendirme tutanağı puan tablosuna göre 2023 yılında, 2022 yılında olduğu gibi Fakültemizden 54 öğretim elemanı akademik teşvik ödülü almaya kazanmıştır. Bölümlerimiz arasında, 2023 yılı akademik teşvikten en fazla yararlanan öğretim elemanı Eğitim Bilimleri Bölümü'nde yer almaktadır. Fakültemiz 2023 yılı akademik teşvik puanları incelendiğinde, en yüksek puanın 64 olduğu görülmektedir. 2023 yılında, 60 puan üzerinde akademik teşvik puanına sahip olan öğretim elemanlarının sayısında bir artış olduğu dikkat çekmektedir. Akademik teşvik puan aralığına göre, Fakültemiz öğretim elemanlarının dağılımına bakıldığında, 30-40 puan aralığında 24 (%44), 41-50 puan aralığında 9 (%17), 51-60 puan aralığında 11 (%20) ve son olarak 61 puan üstünde 10 (%18)  öğretim elemanının olduğu belirlenmiştir. Fakültemiz öğretim elemanlarını göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı tebrik eder, yapacakları çalışmaların faydalı olmasını temenni ederiz.