14.03.2024. tarihinde Fakültemiz Konferans Salonunda Üniversitemiz Ar-Ge çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Mahmut Sarı, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Muttalip Çiçek, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Hakan Kır ve ÜNİKOP Koordinatörü katıldı. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ve öğretim elemanlarının da katıldığı bilgilendirme toplantısında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş tarafından bir açılış konuşması yapıldı. 


Açılış konuşmasının ardından Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Mahmut Sarı tarafından Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgiler paylaşıldı. Ardından Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Prof. Dr. Muttalip Çiçek, tarafından BAP kapsmında desteklenecek projeler ve proje özellikleri hakkında bilgiler verildi. Son olarak, Merkezi Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı Müdürü Doç. Dr. Hakan Kır ve ÜNİKOP Koordinatörü tarafından Ar-Ge çalışmaları ve proje destekleri hakkında katılımcılarla bilgiler paylaşıldı. 


Bilgilendirme toplantısının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Güneş, Fakültemizdeki Bilgisayar Laboratuvarları, Fen Bilgisi Laboratuvarları, Sosyal Bilgiler Dersliği, Coğrafya Laboratuvarı, FETEM Laboratuvarı ve Matematik Laboratuvarını gezdi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay ile Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf Ziya Olpak ve Doç. Dr. Hamza Yakar'ın eşlik ettiği ziyarette, Fakültemizdeki laboratuvarlarının eksiklikleri yerinde tespit edildi.