Üniversitemiz ile Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Fakültemiz öğrencileri İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından sağlanan boya ve ekipman desteği ile okul bahçelerine geleneksel çocuk oyun alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda, Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri ile Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencileri Sıdıklı İlkokulu ve Ortaokulunda okul bahçesini boyama ve öğrencilere geleneksel çocuk oyunlarını oynatma etkinlikleri yaptı. 


Etkinlik Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Yurdal Dikmenli danışmanlığındaki iki öğrenci grubuyla ve Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Okan Kuzu danışmanlığındaki bir öğrenci grubuyla gerçekleştirildi. 


Sıdıklı İlkokulu ve Ortaokulunda gerçekleştirilen etkinliğe Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen ve beraberindeki yöneticiler de katıldı. Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürü Yasin Gülşen, okullarımızın bahçesini güzelleştirmek için gönüllü olarak çalışan Fakültemiz öğrencilerine teşekkür etti.



Okul bahçesinin boyanmasının ardından öğrencilerimiz, okul bahçesinde öğrencilere geleneksel çocuk oyunları oynattı. Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında gerçekleştirilen bu önemli etkinliğe katılan Fakültemiz Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Yurdal Dikmenli  ile Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Okan Kuzu'ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca bu önemli projeyi gerçekleştiren ve temel paydaşımız olan Kırşehir İl Millî Eğitim Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz.