Fakültemiz öğrencileri, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Ahi Evran İlkokulu’nu ziyaret ederek okul öncesi dönem çocuklarıyla eğitim etkinlikleri gerçekleştirdi. Etkinlikler, Arş. Gör. Seda Sarıtaş öncülüğünde, Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı ile Çocuk Üniversitesi iş birliğiyle yürütüldü.




Ziyaret kapsamında çocukların kelime hazinesini geliştirmeye, dinleme ve konuşma becerilerini desteklemeye yönelik etkileşimli okuma çalışmaları, müzik etkinlikleri ve oyun temelli uygulamalar gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin etkinliklere aktif katılım göstermesi dikkat çekti.











Gerçekleştirilen bu anlamlı ziyaret, üniversite ile okul arasındaki iş birliğinin güçlenmesine katkı sağlarken, üniversite öğrencilerinin saha deneyimi kazanmalarına ve toplumsal sorumluluk bilincinin gelişmesine önemli katkılar sundu.