2021 Yılı Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni, 05.07.2021 tarihinde, Saat: 11.00’da, Üniversitemiz Kongre ve Kültür Merkezi önündeki Amfitiyatroda düzenlendi. Pandemi şartlarından dolayı sınırlı katılımcının davet edildiği Mezuniyet Törenine; Fakülte yönetimi, Bölüm ve Anabilim Dalı başkanları, öğretim elemanları, fakülte ve bölümler bazında dereceye giren öğrencilerimiz ve onların aileleri katıldı. Fakültemiz Mezuniyet Töreninin sunuculuğunu, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Sosyal Bilgiler Eğitimi Anabilim Dalından Araş. Gör. Hilal MERT yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, dereceye giren öğrencilerimizin isimleri okundu. Fakülte genelinde birincilik derecesiyle mezun olan Fakültemiz Temel Eğitim Bölümü Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı öğrencisi Mehmet Erdem ÇETİN kısa bir konuşma yaptı.

Mezuniyet Töreni kapsamında, Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Refik BALAY, mezuniyet törenine katılanlara hitap etti. Prof. Dr. Refik BALAY konuşmasında; pandemi dönemindeki eğitim sürecine vurgu yaparak bu süreçte özveriyle çalışan öğretim elemanlarına, öğrencilere ve öğrenci velilerine teşekkür etti. Prof. Dr. Refik BALAY, Fakültemizden mezun olan bütün öğrencilerimizi ve fakülte ve bölümler bazında dereceye girerek üstün başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ederek bundan sonraki yaşamlarında, başarılarının devam etmesini temenni etti. Prof. Dr. Refik BALAY’ın konuşmasından sonra, ilk önce fakültemiz genelinde dereceye giren öğrencilerimize ve ardından bölümler bazında dereceye giren öğrencilerimize plaket ve akademik başarı belgeleri takdim edildi.
2021 Yılı mezunları arasında fakülte bazında, 3,81 not ortalaması ile, "fakülte birincisi" olarak dereceyle mezun olan Mehmet Erdem ÇETİN’e, ödülünü Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik BALAY; 3,70 not ortalaması ile, "fakülte ikincisi" olarak dereceyle mezun olan Asiye Nur EREL’e, ödülünü Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Yusuf Ziya OLPAK; 3,67 not ortalaması ile "fakülte üçüncüsü" olarak dereceyle mezun olan Ayşe ÇELİK’e, ödülünü Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Hamza YAKAR takdim etti.

Son olarak Mezuniyet Töreninde, bölümler bazında dereceye giren öğrencilerimize kendi adlarına düzenlenen başarı belgeleri, Bölüm ve Anabilim Dalı başkanları tarafından verildi. Mezuniyet törenine katılan öğrencilerimizin toplu bir şekilde kep atmalarıyla, Eğitim Fakültesi Mezuniyet Töreni sona erdi. 2021 Yılı mezunlarımızı tebrik eder, bundan sonraki meslek hayatlarında başarılarının devamını dileriz.

Olusturulma Tarihi:2021-07-05 13:18:02
Guncelleme Tarihi: 2021-07-06 06:25:13