Fakültemizde “15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Etkinlikleri” kapsamında, 15. 06. 2021 tarihinde başlayan “Afiş Yarışması” başvuruları, 05.07.2021 tarihine kadar online olarak devam etmiştir. Öğretmen adaylarının katıldığı yarışmanın 12.07.2021 tarihinde, jüri değerlendirmesi tamamlanmıştır. Farklı alanlardan öğretim üyelerinden oluşan jüri ekibimiz, öğretmen adaylarının hazırladığı afişleri “Görsel Tasarım”, “İçerik” ve “Dil ve Anlatım” kategorilerinde belirlenen ölçütlere göre ayrı ayrı puanlayarak değerlendirmiştir.

Afiş yarışmasında dereceye giren öğretmen adayları ve onların hazırlamış olduğu afişler aşağıda gösterilmiştir. Dereceye giren öğretmen adaylarımızı tebrik eder, bundan sonra düzenleyeceğimiz farklı etkinliklerde, daha üretken bir şekilde başarılı ürünler ortaya koyarak fakültemiz faaliyetlerine daha fazla katkı sağlamlarını temenni ediyoruz.

Birinci
Görkem YILMAZ