TÜBİTAK 2237-A Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı Kapsamında yürütücülüğünü Fakültemiz Araş. Gör. Dr. Raziye SANCAR’ın üstlendiği "Okul Psikolojik Danışmanı Adayları ile Siber Kimlik Farkındalığı Eğitimi" Etkinliği, 4-10 Eylül 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenlenecektir. Etkinlik kapsamında okul psikolojik danışmanı adaylarının siber kimlik, bağımlılık ve zorbalık konularında derinlemesine bilgi kazanmaları ve edindikleri bu bilgileri öğrencilerine, meslektaşlarına ve velilere aktarabilmeleri için uygun dijital teknolojiyi etkili, verimli ve çekici biçimde kullanabilme becerileri geliştirmeleri amaçlanmaktadır. Etkinlikte, Türkiye genelinde 11 ayrı üniversiteden eğitmen öğretim üyesi yer almakta olup, katılımcılar 17 ayrı üniversiteden 40 öğrenciden oluşmaktadır. Fakültemiz öğretim elemanı Araş. Gör. Dr. Raziye SANCAR’ı bu önemli projede üstlendiği görev için tebrik eder, proje kapsamında düzenlenecek olan eğitimlerin verimli geçmesini temenni ederiz.

Etkinliğe ilişkin ayrıntılı bilgiye, http://www.ogretmenlerlesiberkimlik.com adresinden erişilebilmektedir.

Olusturulma Tarihi:2021-08-26 12:44:52
Guncelleme Tarihi: 2021-08-26 12:56:25