Fakültemizde, Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Ara Değerlendirme Programı Saha Ziyaretine hazırlık çalışmaları devam ediyor. Bu amaçla, Fakültemiz Bölüm Başkanları, Anabilim Dalı Başkanları ve bölüm kalite sorumlularının katılımyla Dekanlık Toplantı Salonunda toplantı yapıldı. Toplantıya Fakültemiz öğrenci kalite elçisi Betül Yıldız ve kalite elçi yardımcısı Sevgi Özer de katıldı. 06.06.2024 tarihinde, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Refik Balay'ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, KAP Ara Değerlendirme Programı Saha Ziyaretine yönelik Bölüm ve Anabilim Dallarımızın hazırlıklı olmaları konusunda açıklamalar yapıldı.

Fakültemiz Dekanı
 Prof. Dr. Refik Balay, Haziran ayının son haftasında yapılacak olan saha ziyaretine, tüm akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin hazır olması yönünde hatırlatma yaptı. Ardından Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar tarafından BKYS üzerinden bölümlerimizin yapması gerekenler hatırlatılarak, yapılan iç değerlendirme sonucu Fakültemize yönelik hazırlanan iç değerlendirme raporu değerlendirildi. Görüş ve önerilerin alınmasının ardından toplantı sona erdi. Haziran ayının son haftasında yapılacak olan saha ziyaretinin Fakültemiz açısından sorunsuz geçmesini temenni ediyoruz.