Fakültemiz Özel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Deniz Akdal, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen kursa katıldı. 07-11 Ekim 2024 tarihlerinde, Erzurum Hizmetiçi Eğitim Enstitüsünde "Kaynaştırma Öğrencilerine Yönelik Öğretim Yöntem ve Teknikleri Kursu" ismiyle düzenlenen kursa Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda görev yapan okul öncesi öğretmenleri, sınıf öğretmenleri ve branş öğretmenleri katıldı. Kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamalarında öğrenim gören öğrencilere sunulan eğitim hizmetinin niteliğinin artırılması, bu öğrencilerle çalışan öğretmenlerin alana ilişkin mesleki bilgi, beceri ve yeterliliklerinin güçlendirilmesi amaçlandı. Bu amaç çerçevesinde, Doç. Dr. Deniz Akdal, kaynaştırma/bütünleştirme yoluyla eğitim uygulamalarına ilişkin öğretmen eğitimleri verdi.