Fakültemiz paydaş görüşlerinin alınmasına yönelik faaliyetler devam ediyor. Bu kapsamda, 16.10.2024 tarihinde, Fakültemizdeki Anabilim Dallarınının tüm sınıf düzeylerinden belirlenen öğrenci kalite temsilcileriyle, Dekanlık Toplantı Salonunda "Öğrenci Kalite Temsilcileri Toplantısı" gerçekleştirildi. Toplantıya Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hamza Yakar, Birim Öğrenci Kalite Elçileri Programı Sorumlusu Arş. Gör. Dr. Hilal Mert ve öğrenci kalite temsilcisi olarak belirlenen öğrencilerimiz katıldı.

Toplantıda ilk olarak, öğrenci kalite temsilcisi olarak belirlenen öğrencilerle tanışıldı. Üniversitemiz "Öğrenci Kalite Elçisi Programı Prosedürü" hakkında öğrencilerimize bilgiler verilerek, öğrenci kalite temsilcilerinin ve öğrenci kalite elçilerinin görevleri açıklandı. Daha sonra, Fakültemiz öğrenci kalite elçiliğine aday olan öğrenci temsilcileri belirlendi. Tüm kalite temsilcilerimize BKYS tanıtılarak, sistem üzerinden Dekanlığımız ve Bölümlerimizin takip ettiği faaliyetler, riskler, süreçler ve iyileştirme planları gösterildi. 2024-2025 Güz Yarıyılı eğitim-öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesi, 2024-2025 Güz Yarıyılı Fakültemiz kalite çalışmaları, Memnuniyet Yönetim Sisteminin kullanımı, öğrenci projelerine başvuru gibi konularda görüş alış verişinde bulunuldu. Son olarak, öğrenci kalite temsilcilerimizin görüşleri ve önerilerinin alınmasının ardından toplantı sona erdi.