16 Haziran 2024 tarihinde Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan için, meslek hayatının 50. yılı ve emekliliği onuruna bir teşekkür yemeği düzenlendi.
Fakültemizin akademik ve idari personelinin katılımıyla gerçekleşen yemekte, Prof. Dr. Işıksalan’ın fakültemize ve akademiye sunduğu değerli katkılar vurgulandı. Samimi ve içten bir atmosferde gerçekleşen programda Dekanımız Prof. Dr. Ertuğrul Yaman, Prof. Dr. Refik Balay ve birçok akademisyen konuşmalar yaparak, hocamızın bilimsel çalışmaları, eğitim alanındaki hizmetleri ve insani yönüyle fakültemizde bıraktığı kalıcı izlere dikkat çektiler.
Katılımcılar, Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan’a bugüne kadar gösterdiği özveri ve katkılar için teşekkür ederek, emeklilik döneminde sağlık, mutluluk ve huzur dileklerini ilettiler.
Program sonunda söz alan Prof. Dr. Sevim Nilay Işıksalan ise duygu dolu bir konuşma yaparak birlikte çalıştığı tüm meslektaşlarına ve öğrencilerine teşekkür etti. Fakültede geçirdiği yılların kendisi için büyük bir anlam taşıdığını ifade eden Işıksalan, bu veda yemeğini düzenleyen ve katılım gösteren herkese içten şükranlarını sundu.
Bu vesileyle Prof. Dr. Işıksalan’a yarım asırlık akademik birikimi ve eğitim camiasına sunduğu katkılardan dolayı teşekkür ederiz